EnglishNederlands

Webdesign

Website Ontwerp


Unieke, responsive mobiel vriendelijke websites exclusief voor u ontworpen


KINET e-Solutions ontwerpt exclusief op uw maat gemaakte responsive, mobiel vriendelijke websites. We hebben niet alleen oog voor aanlokkelijke websites maar we zorgen er ook voor dat de websites functioneren.

Wil je een website die uw business wereldwijd promoot? Wil je een duidelijke website, een website die klantvriendelijk is, gemakkelijk om door te navigeren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
Wij zorgen ervoor dat uw website duidelijk en informatief is. In samenspraak met u zorgen we dat de website er goed uitziet en duidelijk maakt wat uw business inhoudt.

Heeft uw huidige website een facelift nodig, dan kun je op ons rekenen. Ons team kan een website ontwerpen dat aan uw wensen voldoet of zelfs uw wensen overtreft.

We werken in overeenstemming met de W3C web standaard. KINET zorgt ervoor dat uw website op alle browsers goed werkt. De recente ontwerpen worden ook getest op iPad's, tablets en smartphones.

We zien er naar uit om met u samen te werken. We willen er graag voor zorgen dat u duidelijk aanwezig bent op het Internet.

Neem even de tijd om een aantal van onze ontwerpen te bekijken. We maken graag tijd om naar u te luisteren.
Database Design
Voorbeelden

Offerte Aanvragen

info@kinet.be

Tel: 050 68 77 55
Gsm: 0479 02 89 14